Ook voor bedrijven een professioneel advies.

TC Interieur Ontwerp,, adviseert, ontwerpt en realiseert, ook voor en met bedrijven! We maken daarvoor complete inrichtingsplannen en adviezen en gaan daarbij verder dan ontwerpen alleen! 

Onze uitdaging binnen het ontwerptraject is een plek creëren waar het fijn is om te zijn. Een plek die je inspireert en uitdaagt!
Zo ook in het bedrijfsleven. We geven een kaal bedrijfspand of kantoorruimte karakter. Cocoon ontwerpt, creëert en realiseert.Interieuradvoies bedrijven – Realisatie

Ook voor de uiteindelijke aanschaf of styling heeft TC Interieur Ontwerp,  veel mogelijkheden!

We kunnen u adviseren en begeleiden bij de totale uitwerking van het plan met de keuze van materialen, kleuren, stoffering, meubelen en verlichting voor uw nieuwe interieur.  Ons uitgebreide netwerk van leveranciers en groothandels zorgt hierbij voor aankopen tegen scherpe prijzen en uitstekende condities!

Ook kunnen we zorg dragen voor de juiste uitvoering van het project, zodat u uw kostbare tijd overhoudt voor uw eigen bedrijfsvoering.

WERKWIJZE

Na een vrijblijvend gesprek waarin we uw wensen en eisenpakket inventariseren, stelt COCOON Interieur|Ontwerp een offerte op voor het maken van een interieurontwerp, inrichtingsadvies en de eventuele praktische uitvoering.


U bepaalt zelf hoever u TC Interieur Ontwerp, hierin meeneemt!We zijn met TC Interieur Ontwerp, niet gebonden aan merken of leveranciers. Omdat we al een aantal jaren op de interieurmarkt bezig zijn kunnen we bijna altijd bij alle leveranciers en fabrikanten in Nederland terecht.