Interieuradvies gezocht, Plannen om te gaan bouwen, verbouwen of renoveren? … Er aan toe om uw bestaande woon- of werkruimte te restylen? TC Interieuradvies adviseert, ontwerpt en realiseert, samen met u het gewenste interieur voor woning of bedrijf. Compleet met meubilair en styling!

Persoonlijk interieuradvies met oog voor detail

Vanuit de inspirerende ontwerpstudio en showroom in de monumentale Wilhelmina Hoeve in Helenaveen worden wensen en ideeën op woongebied omgezet naar realiseerbare en creatieve ontwerpen.
Van een deskundig interieuradvies, of een gedetailleerd interieurontwerp, tot de complete uitvoering hiervan.
Van de allereerste tekening, tot de finishing touch aan toe.

Persoonlijke sfeer

Hoe iemand sfeer beleefd is heel persoonlijk, maar wordt vooral bepaald door het samenspel van kleur, vorm, materiaal, en meubels.

De kunst van een stylist is om juist dit samenspel tot een creatief geheel te maken die passen bij de visie van de opdrachtgever.

Of die opdrachtgever nu zakelijk is of particulier,
of het gaat om de styling van een interieur of een beursstand,
of om een intieme feeststyling of een publieke product presentatie,

TC Interieuradvies   kan deze creatieve uitdaging aan!

De jarenlange ervaring in de woon-, styling- en decoratiewereld maakt dat TC Interieuradvies altijd styling plannen bedenkt met onverwachte combinaties van lifestyle- en woonproducten!

Uitgevoerd tot in het kleinste detail…en dat maakt het verschil!

Zowel voor woonhuizen voor de particulier als ook voor bedrijven hebben wij van TC Interieuradvies  we een passend interieurontwerp op maat!