Onze favoriete interieurwinkels in Gent, Antwerpen en Brusse. De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Voorbije zaterdag werd Interieur 2012, de 23ste editie van de Interieur Biënnale afgetrapt. Het uitgelezen moment om voor u de knapste en meest verrassende interieurwinkels van Gent, Antwerpen en Brussel op te lijsten.
Interieur-vacatures in Gent augustus 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Gent. Costes 6 reviews. Maar ook reizen, lifestyle en interieur boeien ons enorm! Staan jouw social tijdlijnen vol met fashion, interieur, reizen, beauty en lifestyle. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Gent.
Design 9000: er waait een nieuwe interieurwind door Gent Wonen Knack Weekend.be.
Leg die puzzel samen met onze drang naar hygge, het Deense codewoord voor een gezellig interieur, en de designstorm in Gent is verklaard. Christophe Urbain introduceert in zijn winkel een interieurstijl die Gent nog niet kende: de ruwe en donkere trend die interieurmagazines al langer aanvoeren.
Interieur Visit Gent.
Interieur op grootmoeders wijze. Safarah Concept Boutique. Interieur, mode en geschenken. Knappe ideeën voor je interieur. Uit Steppe en Oase. Interieurwinkel en wereldrestaurant. YD Nordic House. Innovatief, duurzaam en betaalbaar design. Contact Visit Gent. Infokantoor Visit Gent. Vind ons op.
meubelwinkel met natuurhouten meubelen voor de ganse woning.
Van dinsdag 17 juli tem 20 juli open in de namiddag van 14-18h. Gesloten van 21 juli tem 30 juli. Brabantdam 173, 9000 Gent. De eco-cheques van Edenred, Monizze en Sodexo worden graag aanvaard. Registreer u voor onze nieuwsbrief Inschrijven.
Home www.luxus-interieur.be.
Voor uw interieur. Combineer onze strakke meubellijn met tal van stijlvolle decoratie-artikelen en kunstwerken. Luxus zoekt en vindt altijd unieke kwaliteitsartikelen en exclusieve musthaves. Advies op maat. Doe een beroep op ons studiebureau en onze gespecialiseerde interieurarchitecten. Of het nu gaat om één decoratiestuk, of een volledige restyling. Laat u inspireren. Onze woonwinkel, ondergebracht in een prachtig historisch pand in hartje Gent zal u inspireren.
SURPLUS INTERIEUR GENT.
Bietini Design.
Via de fly-over, de lange brug van de E17 naar de Zuid, rij je vlot Gent Centrum binnen langs de Vlaanderenstraat en vervolgens eerste straat rechts richting de winkel. De Parking Zuid aan de inkom van de stad is vlakbij de winkel.