Karaktervol herenhuis met modern interieur Fotospecial.
Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Karaktervol herenhuis met modern interieur. Karaktervol herenhuis met modern interieur. Geschreven door svp. in de Categorie: Binnenkijken. Herenhuis, Modern interieur. Dit appartement in het centrum van Brussel werd ruimer en lichtrijker dankzij de renovatie van architectenbureau AUXAU.
Ideeën voor een moderne woonkamer Inspiratie.
Behangpapier in een modern interieur. Moderne slaapkamer: Ideeën inspiratie. Over de auteur. Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.
Modern interieur: Inspiratie, tips originele ideeën.
Moderne badkamers: Inspiratie. Een moderne badkamer heeft een hedendaags en tijdloos design door het gebruik van inloopdouche, vrijstaand bad, afgelijnde meubelair en witte sanitair. Inspiratie foto’s’ van moderne badkamers vind je terug in dit artikel. Behangpapier in een modern interieur.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto’s.’
Of je nu op zoek bent naar een hippe design keuken, een moderne badkamer of een landelijke badkamer, je vindt het allemaal in onze diverse rubrieken. Om makkelijk te bladeren tussen de duizenden interieur fotos kan je makkelijk zoeken in verschillende categorieën: keukens, woonkamers, eetkamers, badkamers, dressings, slaapkamers, leefruimtes, interieur kleuren en meubelen. Vervolgens kan je subselecties maken naargelang je favoriete stijl: modern, design, landelijk, cottage en klassiek!
bol.com Modern Interieurdesign, Lorna Knight 9789057643446 Boeken.
Interieurdesign wordt vandaag de dag meer dan ooit bepaald door de noodzaak stijlvol en functioneel te zijn. In modern design is overdadige opsmuk vervangen door een goed doordachte inrichting van ruimten, en meubilair met zuivere lijnen dat in specifieke behoeften voorziet. Een boek vol bladergenot voor de liefhebber van moderne, strakke interieurs. Ongeveer 650 paginagrote professionele kleurenfoto’s’ geven een beeld van hedendaagse strakke en koele interieurs, zonder personal touch. Veel meer dan dit is het boek niet. Met een zeer korte introductie en bijschriften in vier talen: Duits, Engels, Frans en Nederlands. Ingedeeld in een aantal hoofdstukken naar leefruimten. Opmerkelijk daarbij is het eerste hoofdstuk trappen en gangen met een aantal mooie staaltjes van architectuur. Na elk hoofdstuk is er een overzicht van de foto’s’ op postzegelformaat met een kort bijschrift. Verwijzingen naar designers, oorsprong e.d. Qua lay-out wellicht mooi, maar praktisch niet het meest voor de handliggend. Een register en verkoopadressen ontbreken. Niet echt vernieuwend op het gebied van interieur en design.
Modern interieur design Standaard Boekhandel.
Onze moderators zullen dit zo snel mogelijk nakijken. Wat is de reden waarom deze review niet had mogen verschijnen? Onze moderator zal dit dan zo snel mogelijk nakijken. Modern interieur design. Frechmann Ned Talig Via Icob. Stuur dit product door naar je vrienden.
Moderne slaapkamer: Ideeën inspiratie.
De Calabash van Lightyears is een hanglamp in unieke kleuren die zowel design als kleur integreren in je slaapkamer. Je kan ook kiezen voor neutrale verlichting die geen prominente plaats inneemt in de slaapkamer. Ideaal hiervoor zijn inbouwspots, die eveneens goed aansluiten bij een modern interieur.