Onderwijskiezer.
Zoek of er een opleiding is op de website van VDAB. Hoe zit het met dit beroep op de arbeidsmarkt? Voor een actuele lijst van vacatures klik op het logo. Wil je meer weten? Interieurarchitectuur en vormgever m/v. Interieurarchitect/ interieurvormgever M/V/X. Wat is, wat doet een Interieurarchitect/ interieurvormgever? In tegenstelling tot de architect die gebouwen neerzet, werkt de interieurarchitect in een al bestaand gebouw.
Opleidingen Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten.
Er zijn in Nederland acht hogescholen die een erkende opleiding bieden voor Bachelor en of Master Interieurarchitectuur en Ruimtelijk Ontwerp. Na het behalen van de Master en het doorlopen van de beroepservaringperiode kun je je registreren bij het architectenregister als interieurarchitect.
Interieurvormgeving Professionele bachelor Thomas More.
Op 15 juni kende AR Metallizing wereldleider in de productie van gemetalliseerd papier een VOKA Bryo beurs én een geldbedrag toe aan Laura Melis, tweedejaars studente van de opleiding Interieur Design van de Mechelse Hogeschool Thomas More. InterieurDesign en Mechelen Meubel 2.0.
Interieurinrichter Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Om te kunnen voldoen aan de marktvraag werd de bestaande opleiding Interieurinrichter ernstig geevalueerd en herbekeken. Het aantal lesuren werd gevoelig uitgebreid en er werd een groot pakket digitaal technisch tekenen aan het programma toegevoegd. In tegenstelling tot de architect die gebouwen neerzet, gaat de interieurarchitect aan de slag in een al bestaand gebouw renovatie of nieuwbouw.
Interieur studierichtingen en opleidingen in België.
De opleiding Interieurarchitectuur bestaat uit een driejarige academische bachelor en een éénjarige master. MASTER IN DE INTERIEURARCHITECTUUR INTERIEURARCHITECT. Om interieurarchitect te worden moet je een voltijdse opleiding volgen van 240 studiepunten wat in de praktijk op vier jaar neerkomt. De opleiding is zowel op praktijk als op theorie gericht en heeft nauwe banden met architectuuropleidingen en productontwikkeling.
Interieurvormgeving/Gent of Brussel LUCA.
De opleiding concentreert zich op het ontwerpen van interieurs, ruimtelijke installaties, scenografiën, meubels en objecten. De student verkent al deze terreinen en krijgt zo de ruimte om zich volgens zijn eigen profiel te oriënteren in het werkveld. Schrijf je nu in.
Interieurarchitectuur studeren.
Daarbij is er voortdurend aandacht voor maatschappelijke trends, nieuwe materialen en technologieën, innovatieve programmas voor bestaande gebouwen Je denkt tijdens de opleiding na over nieuwe woonvormen en over het interieur van zowel woningen als winkels en kantoren. Ook de vormgeving van theaters, publieke ruimten, tentoonstellingen en de herbestemming van patrimonium komen aan bod. INTERIEURARCHITECT IN DE PRAKTIJK.
Bachelor interieurarchitectuur Profiel Universiteit Antwerpen.
Als interieurarchitect heb je een open houding en een visie op de mens en de maatschappij. Je bent ondernemend en kunst en wetenschap, architectuur en design, technologie, geschiedenis en de mens inspireren je. Daarnaast kijk je kritisch naar je omgeving en heb je een aangeboren stijlgevoel. Tijdens je opleiding koppel je de behoeften van mensen aan de kwaliteiten van ruimtes.