Wanneer u op zoek bent om uw huis te versieren, hebt u zich waarschijnlijk afgevraagd over de vele verschillende soorten fantastische muurstickers die beschikbaar zijn. Deze stickers kunnen zo groot of zo klein zijn als u maar wilt. U kunt een sticker op grote schaal maken met elke afbeelding die u hebt, van uw eigen foto’s tot uw bedrijfslogo. In dit artikel leert u hoe u de perfecte sticker voor uw huis kiest. En als je er niet uitkomt bij het kiezen van een thema, leer je hoe je een aangepaste logo-sticker ontwerpt en afdrukt.

Het ontwerpen van een sticker met logo

Het kiezen van een goed ontwerp voor muurstickers kan moeilijk zijn, maar er zijn enkele tips om je te helpen de beste te kiezen. Het kiezen van een ontwerp dat past bij uw ruimte is een geweldige manier om persoonlijkheid toe te voegen en de kamer interessanter te maken. Als u op zoek bent naar een bepaald thema, zijn er veel stickers online beschikbaar die u kunt aanpassen. Designhill is een uitstekende bron voor het ontwerpen van aangepaste sticker ontwerpen. De site verbindt u met een grafisch ontwerper die een uniek sticker ontwerp voor u kan maken.

Branding van uw bedrijf is een essentieel onderdeel van het ontwerpproces, dus zorg ervoor dat uw logo sticker herkenbaar is voor alle mensen. Denk na over de cultuur van uw merk. Bent u een ontspannen bedrijf, of bent u meer formeel? Uw cultuur moet worden weerspiegeld in het ontwerp. Overweeg om beeldmateriaal te gebruiken dat de waarden en missie van uw merk overbrengt. Het is belangrijk om een plaatsing te kiezen die duidelijk en prominent is, maar geen afbreuk doet aan uw typografie. U kunt kiezen voor een organische vorm of een kader om uw logo in te plaatsen.

Een ander punt van overweging is de duurzaamheid van de stickers.

Sommige types van decals hebben een laminaatbekleding die hen tegen de elementen beschermt. Terwijl duidelijke acrylspray minder duur is, is het niet zo duurzaam als laminaat. Als u een bedrijf aan huis begint, is afdrukbaar vinyl de beste keuze. Hoewel dit type vinyl iets duurder is dan laminaat, vergt het minder werk en is het gemakkelijker op de muur aan te brengen.

Bij het kiezen van het materiaal, moet u ook rekening houden met het type lijm. Een sticker van hoge kwaliteit is verwijderbaar zonder de muur te beschadigen. De lijm kan meerdere keren worden verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. De kleverigheid hangt af van de manier waarop u de stickers opbergt, want na verloop van tijd zullen ze slijten. Dan moeten ze opnieuw worden aangebracht. Een sticker die meer dan eens kan worden verwijderd, is duurzamer.

Om een sticker van hoge kwaliteit te maken, moet u proberen zo veel mogelijk ontwerpen op de pagina te passen. Als u meer stickers op één pagina wilt, kunt u ze draaien, verplaatsen en in een net raster rangschikken. Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u snijlijnen toevoegen om het aanbrengen te vergemakkelijken. Open hiervoor het paneel Trace en sleep een rechthoek rond het ontwerp. Zorg ervoor dat je de drempel instelt op 100%.

Een grootschalige sticker maken

Als je van plan bent om je eigen fantastische muurstickers te ontwerpen, heb je waarschijnlijk een paar dingen nodig om het project tot een succes te maken. Om te beginnen heb je een goede afbeelding nodig, die je zelf hebt getekend of die je op internet kunt vinden. Zorg ervoor dat je de afbeelding scant op de hoogst mogelijke kwaliteit, op 600 dpi of hoger. Zodra je de afbeelding hebt gemaakt, kun je het formaat aanpassen aan de ruimte die je wilt versieren.

De volgende stap is het voorbereiden van de zelfklevende kant van de sticker door de achterkant te verwijderen. Dit voorkomt dat de sticker aan zichzelf vastplakt. De achterkant voorkomt ook dat de sticker scheurt als u hem van het vel haalt en op de muur plakt. Zodra de achterkant is verwijderd, kan de sticker opnieuw worden gebruikt, zodat u telkens een nieuwe sticker hebt wanneer u opnieuw wilt decoreren.

Als u een grootschalige sticker wilt maken, moet u een foto met een hoge resolutie uploaden om een scherpe afbeelding te krijgen. Zodra de foto is geüpload, kunt u de grootte van uw sticker kiezen. Met behulp van een aangepast ontwerpprogramma kunt u het formaat kiezen dat het beste bij uw behoeften past. Dan ben je klaar om de sticker op je muur af te drukken! En maak je geen zorgen – het kost niets om een sticker op grote schaal te maken!

Een andere optie voor een muursticker is het gebruik van een leerelement.

Toffe muurstickers kinderkamer  van honden en katten zijn ook populaire opties voor kinderen. U kunt zelfs huisdierstickers op maat bestellen, die levensgroot of groter dan het leven zijn. Ze zullen zeker het middelpunt van hun kamer zijn en zullen zeker hun verbeelding prikkelen. Ze kunnen ook worden gemaakt als posters in elke kamer. De mogelijkheden zijn eindeloos! En er is voor elk wat wils! Zorg ervoor dat je het ontwerp kiest dat het gevoel voor humor van je kind aanspreekt!

Muurstickers voor kinderkamers zijn er in alle vormen en maten, en zijn vaak zelfklevend. Ze zijn een geweldige manier om het uiterlijk van een kinderkamer te veranderen en hen te betrekken bij het decoratieproces. Deze decoratieve producten kunnen ook goedkoop zijn in vergelijking met andere soorten decor, en ze kunnen uw kinderen een creatieve uitlaatklep geven die helemaal uniek is voor hen. Dus, ga naar buiten en haal wat stickers voor de kamer van uw kind! U zult blij zijn dat u het gedaan heeft!

Het kiezen van fantastische muurstickers voor uw huis