led spot

Inbouwspot Zwart

Inbouwspots zijn een zeer populaire verlichtingsarmatuur geworden, en er zijn verschillende opties beschikbaar. In dit artikel bespreken we de Nola LED inbouwspot, de Miro smart inbouwspot en de SMART RGBWW Spotjes led. Alle drie zijn geweldige keuzes voor elke kamer in uw huis.

Miro slimme inbouwdownlight

De Miro smart inbouwdownlight is een veelzijdige, vierkante downlight met een zwarte of witte textuur. Hij heeft een kleurweergave-index van 90+CRI en is gemaakt van een edele aluminiumlegering. De lichtstroom bedraagt maximaal 761 lumen. Deze lamp kan verbinding maken met het WiFi-netwerk van uw huis of met slimme assistenten met Bluetooth.

De Miro slimme inbouwdownlight maakt gebruik van een 5,5W GU10 LED-spot. De lichtbron is vervangbaar, waardoor u de helderheid kunt aanpassen en accentverlichting kunt creëren. Het licht kan ook onder een hoek worden gezet, waardoor het geschikt is voor gebruik als sfeerverlichting en hoofdverlichting.

IntoLED inbouwdownlight

IntoLED inbouwdownlights zijn een geweldige keuze voor woningen en kantoren, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle afwerkingen. Naast het stijlvolle ontwerp zijn deze lampen energiezuinig en duurzaam. Ze bieden ook grote kostenbesparingen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke kamer in huis.

De ELEMENT 3″ Next Generation Adjustable Recessed Downlight van Energetic Lighting is volledig verstelbaar, vergrendelbaar hot aiming, en gepatenteerde hoge/lage lamp positionering. De inbouwdownlight is verkrijgbaar met een flens- of flensvrije afwerking en een houten plafondoptie. Hij heeft ook een gegoten aluminium behuizing en geen naden of kromtrekken.

SMART RGBWW inbouwspot

De SMART RGBWW inbouwspot is een slimme, moderne verlichtingsoplossing voor binnen en buiten. Hij heeft een IP44 beschermingsniveau, wat betekent dat hij spatwaterdicht is. De spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperatuur- en helderheidsinstellingen. Ze zijn ook verkrijgbaar in IP44-modellen die ontworpen zijn voor vochtige ruimtes.

De SMART RGBWW inbouwspot heeft een unieke ring waarmee u de kleur van de afdekring kunt veranderen. Ontworpen met een draai- en kliksysteem, kunt u de kleur in een oogwenk veranderen. De inbouwspot zwart is verkrijgbaar in roestvrij staal. Hij wordt ook geleverd met een kantelbare afdekring waarmee u de hoeveelheid licht van de spot kunt regelen.

De SMART RGBWW inbouwspot heeft een 5,5W hoogwaardige GU10 LED spot die een verwisselbare lichtbron heeft. De spot heeft instelbare helderheidsregelaars, zodat u het licht kunt aanpassen om accentverlichting te creëren in verschillende delen van de kamer. Hij is geschikt als zowel sfeerverlichting als hoofdverlichting en heeft een geïntegreerde dimschakelaar.

HOFTRONIC Aura slimme inbouwdownlight

De HOFTRONIC Aura slimme inbouwlamp kan op afstand worden bediend vanaf uw smartphone met behulp van de Hoftronic Smart App. Deze moderne verlichtingsoplossing heeft een vermogen van 12 watt en een lichtstroom van 1050 lumen. Hij is eenvoudig te installeren en heeft een diepte van 33mm.

SMART RGBWW inbouwspots

Smart RGBWW inbouwspots van Hoftronic zijn een modern product dat met uw smartphone te bedienen is. Deze LED spots zijn energiezuinig en stijlvol, en ze produceren 16 miljoen kleuren licht. Ze zijn beschikbaar in warm en koel witte lichttemperaturen en kunnen ook worden ingesteld om de gewenste sfeer te creëren.

Smart RGBWW Inbouwspot led  is eenvoudig te installeren. De installatiehandleiding van professionele kwaliteit biedt stapsgewijze instructies om ze in gebruik te nemen. Het wordt aanbevolen om een WIFI-netwerk te gebruiken in de kamer waar u de lampen wilt installeren. De verbinding tussen de apparaten is cruciaal voor optimale prestaties.

Smart RGBWW spots zijn ontworpen om handig te installeren en met de app kun je eenvoudig de intensiteit van het licht en de kleurtemperatuur regelen. Het energieverbruik van deze spots is slechts 6 Watt. Ze zijn ook te bedienen via een smartphone of tablet. Zo kun je de lichtintensiteit regelen, en zelfs een timer instellen.

Into LED

Er zijn veel mogelijkheden om uw huis te verlichten met LED verlichting. In dit artikel leest u meer over twee soorten LED inbouwspots: zwart en wit. Elk biedt verschillende niveaus van verlichting voor uw huis, zodat u het licht kunt aanpassen dat het beste past bij de inrichting van de kamer.

Het strakke en eigentijdse ontwerp van de INTOLED inbouwspot zwart maakt het een stijlvolle keuze voor elke kamer in uw huis. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en maten en zijn duurzaam, energiezuinig en kosteneffectief. Ze hebben ook een matzwarte afwerking voor een strakke look.

De inbouwspot van IntoLED is een stijlvolle en energiezuinige lamp die geschikt is voor bijna elke kamer van uw huis. Deze moderne downlight is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zijn levensduur is zeer lang en hij heeft een zeer laag energieverbruik. Bovendien is de lamp eenvoudig te vervangen.

Deze downlight is ideaal voor elk soort kamer en is ook ongelooflijk low-profile. Het vereist slechts driekwart inch tot vierenhalve inch ruimte boven het plafond. Bovendien wordt hij geleverd met Warm Glow technologie. Een ander aantrekkelijk kenmerk van IntoLED’s Inbouwspot zwart Downlight is het installatiegemak. In tegenstelling tot andere downlights, vereist het geen speciale apparatuur om te worden geïnstalleerd.

LED Downlights – Zwart en Wit